Abonnementen Zakelijk

Wij van Bon à Parte bieden u diverse mogelijkheden om zaken te doen met ons. Omdat wij gespecialiseerd zijn in abonnementen in bloemwerk en relatiegeschenken kunnen wij u altijd van dienst zijn. Natuurlijk kunt u ook voor grotere bestellingen bij ons terecht. Voor bijvoorbeeld de aankleding van kantoorruimtes, wachtkamers en grote ruimtes die een beetje ‘’leven’’ nodig hebben.

Abonnementen in bloemwerk

Onder abonnementen in bloemwerk verstaan wij: Een mooi bloemstukje, boeket of plant voor op de balie, een ruimtedecoratie, of een boeket voor op het bureau van uw hardwerkende secretaresse(s) etc. etc. etc.

U kunt uiteraard bij ons terecht voor elke bloemengroet die u -waar dan ook- wilt laten bezorgen. Maar u kunt ook uw eigen bedrijf of kantoor regelmatig in de bloemetjes laten zetten. Wij praten graag met u over een abonnement tegen hele aantrekkelijke condities. Ook voor speciale dagen zoals: kerstmis, pasen en secretaressedag hebben wij leuke suggesties. Vraag vrijblijvend naar een offerte.

Kijk voor abonnementen in groenvoorziening even onder het kopje Hydrocultuur

Relatiegeschenken

  • Grote order afgesloten? Bedank uw klant met een boeket.
  • Een van uw klanten of personeelsleden in de lappenmand? Monter hem of haar op met een bloemetje.
  • Goed nieuws te melden aan uw klanten? Een bloemstuk met een korte boodschap scoort minstens zo goed als een kostbare vierkleuren-mailing.
  • Een jubileum te vieren van een personeelslid? Een mooi boeket, plant of bloemstuk hoort erbij....
  • Geboorte of verjaardag , wij zorgen voor een passende bloemengroet.
  • Weet u de verjaardagen van uw belangrijkste relaties?

Probeer daar eens achter te komen, noteer ze in uw agenda en....jawel, u begrijpt het al.